Fotboll med stryktipset

Vi människor älskar sport och en del av oss är riktiga fans. Det är dessa fans som oavsett väder och vind stödjer sina lag, köper lagets kläder och som ihärdigt stödjer dem dag in och dag ut. Fotboll är en sport med många supportrar som verkligen brinner för sporten, de älskar inte bara spelet de älskar även att spela på fotboll.

Idag kan vi njuta av spel på sport både online hos spelbolagen och hos Svenska Spela många ombud. Svenska Spel är ett statligt bolag som reglerar den svenska spelmarknaden. Svenska Spel tillhandahåller spel på sport som Stryktipset, Oddset och nummerspel som Lotto och Keno. Stryktipset är ett fotbollsspel där man ska kunna avgöra om det är hemma laget eller borta laget som vinner eller om det blir oavgjort. Den första omgången av Stryktipset spelades 20 oktober 1934 och har sedan dess varit ett oerhört populärt spel. Då lanserade AB Tipstjänst 4 olika spel, det engelska och svenska stryktipset, Pooltipset och Siffertipset. De båda stryktipsen innehöll då endast vardera 12 matcher och den högsta vinsten kallades därmed för ”tolvan”. Det var inte förrän 1969 som stryktipset utökades med ytterligare en match, och nu gäller det att få hela 13 rätt för att vinna så bra som möjligt.

Vill du ägna dig åt betting online? På nätet finns tusentals spelbolag som erbjuder konkurrenskraftiga odds på diverse sporter.

Stryktipset kan vara ett socialt sätt att spela

Stryktipset – en del av livet

För många handlar spel som Stryktipset även om sociala förbindelser. Att komma ut från hemmet eller lägenheten och spela spelet hos ett av Svenska Spels ombud, innebär samtal, diskussioner och skämt. Det är härligt att kunna dela sitt hobby med någon annan och prata om det man tycker om. Att spela blir därmed mycket mer än att man endast skall vinna. För många kan spel vara det enda de unnar sig och samtidigt kan den hålla dessa individer fri från depressioner och olika typer av hälsoproblem. Det är kanske just därför som många av Svenska Spels ombud fortfarande klarar sig bra och inte har blivit överkörda av alla spelbolag online.